Cea Mai Buna Mancare

Burgerul este, fara doar si poate, emblema conceptului de fast-food american. Il gasim in intreaga lume, in diverse variante, iar de ceva vreme a patruns si pe piata din Romania, in restaurante propriu-zise, nu doar in lanturi consacrate de fast-food.

Mai nou un altfel de preparat, putin sau chiar mai deloc cunoscut in Romania are un real succes peste ocean si in Europa. Este vorba de “pulled pork”, un sandwich care contine o chifla, carne de pork gatita lent(aprox. 8-10 ore) si salata coleslaw.

Secretul si gustul deosebit il dau condimentele si sosurile care se folosesc pentru acest preparat, precum si timpul lung de gatire, ceea ce face ca, carnea, sa se topeasca in gura. Pentru asta am achizitionat din Statele Unite cuptoare speciale, in care se va gati.

Comanda online acum

Retete Unice si Gustuoase

Acest preparat, va fi emblema bussiness-ului nostru, BBQ Truck.

In afara de acest preparat si burgeri de vita , care vor fi mai degraba o creatie artistica, iar acest concept va aduce pe piata burgeri, pregatiti lent si cu grija, ce se vor detasa de ideea de fast-food. As putea descrie preparatele pe care le vom face in trei cuvinte: proaspete, gustoase si simple.

Se vor folosi sosuri si preparate care nu se folosesc in mod uzual pentru asamblarea preparatelor, cum ar fi: ceapa caramelizata, branza cheddar, branza cu mucegai, toate astea combinate cu un delicious sos gatit dupa reteta proprie BBQ Truck.

COMANDA ONLINE ACUM

Incredible, Unique Recipes

DELICIOUSLY IMAGINATIVE FOOD

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sodales ipsum vel elementum vehicula. Suspendisse sit amet aliquet ex. Pellentesque commodo tortor vel mi volutpat vestibulum. Quisque vel fermentum neque. Maecenas ac velit quam. Sed nec diam et arcu ullamcorper auctor. Aenean cursus nisl lorem, vel facilisis magna blandit ut. Pellentesque commodo tortor vel mi volutpat vestibulum. Quisque vel fermentum neque. Maecenas ac velit quam. Sed nec diam et arcu ullamcorper auctor. Aenean cursus nisl lorem, vel facilisis magna blandit ut.

Order Online Now