Anularea comenzii

În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat TexMex & Pizza, de preferință prin telefon, transmițând numărul comenzii. Dacă TexMex & Pizza acceptă anularea, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Dacă Comerciantul refuză anularea comenzii din cauza faptului că livrarea a fost complet pregătită și/ sau comanda este în proces de livrare către locația dumneavoastră, comanda nu poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și TexMex & Pizza a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 14 zile lucrătoare, incluzând și taxa de livrare inițială, achitată pentru livrarea Produselor, dacă este cazul.

Comanda care a fost livrata la adresa mentionata in comanda nu se va rambursa, decât dacă motivul este din culpa TexMex & Pizza sau a comerciantului, clientul se obligă sa receptioneze comanda la adresa indicată.

TexMex & Pizza poate anula o comanda dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil Comerciantului. În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată.

TexMex & Pizza poate anula Comanda efectuata de către Utilizator, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

  1. Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
  2. Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de TexMex & Pizza , în cazul plății online;
  3. Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;

Contractul

Prin plasarea comenzii pe Platforma noastră, astfel cum este descrisă la punctul 6 al prezentului document, Utilizatorul stabilește o relație contractuala:

  • pentru Produsele de pe Platformă si pentru furnizarea Serviciilor de pe Platformă, se încheie un contract între dumneavoastră și Comerciant. Vă rugăm să aveți în vedere că furnizarea detaliilor de livrare corecte și complete, la momentul comenzii, este responsabilitatea dumneavoastră, TexMex & Pizza exonerându-se de răspundere pentru orice incident sau pagubă ce ar putea surveni din neintroducerea unei adrese de livrare corecte. Utilizatorul garantează că detaliile cu privire la adresa de livrare introdusă sunt corecte și complete la momentul comenzii. De asemenea, trebuie să existe garanția faptului că există fonduri suficiente pentru efectuarea plății.

Prețul și plata

Toate prețurile listate de către TexMex & Pizza reflectă prețul la momentul includerii în listă. TexMex & Pizza poate modifica prețurile Produselor prezentate pe Platformă. Prețurile includ taxele relevante de vânzare și taxele de livrare.

Toate prețurile sunt în RON. TVA-ul este inclus.

Toate prețurile listate pe site pentru livrarea comenzii de către TexMex & Pizza sau de către un partener de livrare reflectă prețul TexMex & Pizza și taxele terței părți partener de livrare.

Toate taxele de livrare ale TexMex & Pizza sunt listate pe Platformă și pot fi verificate anterior efectuării unei comenzi. Taxele de livrare pot varia în funcție de oraș, de distanța Utilizatorului față de Comerciant, momentul zilei de plasare a unei comenzi, sau evenimente de forță majoră în afara controlului TexMex & Pizza ce determină creșterea taxelor de livrare. Taxele de livrare pot fi majorate în cazul în care Utilizatorul furnizează informații ulterioare prin care modifică comanda inițială, de exemplu, schimbarea adresei de livrare sau adăugarea unei/unor adrese suplimentare, etc.

Prețul total al comenzii, inclusiv taxele de livrare și alte cheltuieli vă vor fi afișate pe site în momentul plasării comenzii. Plata integrală trebuie efectuată pentru toate Produsele. Plata poate fi făcută în numerar la livrare sau online, în cadrul Platformei.

Plățile sunt procesate de către Compania NETOPIA Payments, CUI RO15565496   |  Nr ONRC J40/9170/2003 inregistrata la adresa Bd. Dimitrie Pompeiu nr 9-9A, Iride Business Park, Cladirea nr. 24, camera 4C, et. 4, sector 2, 020335
BUCUREȘTI.